2014. május 18., vasárnap

FONTOS! Közlemények + Eredmény

Sziasztok!

Ez most nem egy rész lesz, mint a címből is látjátok.

Szóval közeleg a június, a nyári szünet, és sajnos nem igazán lesz időm rendszeresen részeket írni. Viszont a blogolást nem szeretném abbahagyni, legkésőbb szeptemberben folytatnám rendesen tovább.

Tehát júniustól szeptemberig nem tudok ilyen sűrűn részeket írni, ezért el kell gondolkodni, hogy mi legyen. Szeretném, ha úgy lenne, ahogy ti akarjátok, ezért szavazást indítottam erről.

Itt van a szavazás magyarázata:) A következő lehetőségekre gondoltam:

1. Folytatás nyár alatt:
Ugyanez a sztori folytatódna, néha lennének nyáron is új részek, de nem ilyen rendszeresen, de mégis tudjatok valamit olvasni. Talán havonta lennének új részek, néha naponta, ahogy épp van időm.

2. Nyári szünet:
Nyáron legyen egy szünetelés a blogon, mindenki tudjon rendesen nyaralni, majd ősszel rendesen menjen tovább a a történet második évada új izgalmakkal és szereplőkkel.

3. Új történet:
Zárjam le ezt a sztorit, és valami hasonlót kezdjek el a nyár alatt. Ha ez nyer, majd erről is tartok szavazást. Így ti választhatjátok majd meg, hogy melyik történetet olvasnátok szívesen. Sok új ötletem van:) Ez a lehetőség nagyon érdekes lehet, mert a mostani sztoriba már nehéz nagy újdonságot vinni.

Szóval kérlek szavazzatok, ez most nagyon fontos!

És apropó szavazás, íme itt az eredmény:
75%-kal nyert a Greg és April páros. Úgy tűnik ez a kedvencetek, nem lehet leverni :D

További szép napot, szavazzatok és még ma lesz új rész. :*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése